Brummis

    Publisert: 24.03.2012 kl. 23:04
  • Kategori: Meg
  • Kommentarer: 2 skjønne

Da har jeg vært noen dager på gamle trakter...
Dro oppover til Brumunddal på torsdag, og var i begravelse til "onkel" på fredag. Så har jeg også rukket en del familie besøk, og har blitt syk. Pluss at mine to små her hjemme hadde blitt syke, så da var det bare å pakke snipp-sekken å komme seg hjem!
Min snille mamma og hennes kjære ble med til Nøttis for å hjelpe til med mine små troll siden jeg også er syk, og det er jeg veldig takknemlig for:)
Nå er det natta her...
Snakkes:)

Et bilde fra en fantastisk dag;-)

Søte kommentarer fra dere:

Line

25.03.2012 kl.12:36

Hei!:)

jeg skal snart på flyvertinnekurs, å siden du er flyvertinne så lurte jeg dermed på om du kunne fortelle meg litt om jobben din ? og viss du gikk gjennom kurset om du da kunne fortelle meg litt om hva jeg kan vente der?

Hvilket flyselskap jobber du på?

Gjerne send meg en mail!

Linefolkestad@live.n

Stine

25.03.2012 kl.21:05

Å nei!!!Stakkars skjønne, nå må det vel snart være nok sykdom for i år hos dere:-(

Håper du blir VELDIG raskt bedre, slik at du kan nyte våren slik du skulle ha gjort.

God bedring klem fra Stine

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits