Liker du kaffe??

Jeg drikker egentlig ikke kaffe, men jeg liker latte osv... Men det var før jeg prøvde denne kaffen! Den er faktisk skikkelig god, og jeg har blitt hekta.. Hadde aldri trodd at jeg noengang kom til å like kaffe, men det var før jeg fikk smake på denne:-)
NAM!!!!


Hei dere kaffeelskere der ute.
Ønsker du å drikke den samme kaffen som de gjør på Michelin Restaurantene, på Café de Paris i Monaco eller i det belgiske kongehuset?
Vil du ha din egen favorittkaffebar, velge mellom 19 kaffesorter, 4 tesorter, ha melkeskummer og ikke minst livstidsgaranti på din espressomaskin?
I dag kan vi nyte denne luksuskaffen hjemme til en brøkdel av prisen:) Lag deg en herlig kaffe Mocca, en Latte eller Capucchino hjemme:)

Smaker kaffen på jobben din som utvannet kaffe eller konsentrert krutt? Vi har kaffemaskiner tilpasset både private og bedrifter.
Eller ønsker du deg en jobb hvor du selv kan styre arbeidestidene, og i tillegg tjene fett?


Sjekk ut denne siden:
http://publicwww.zinzino.com/engine.wbf?setcountry=47&setlanguage=47
og kontakt Siw og Linn på tlf: 907 21 708/482 46 209

Søte kommentarer fra dere:

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits