Middagstipset

Hahaha... Nå vet jeg at de som kjenner meg mistet munn og mæle om de leste overskriften...
Middagstipset fra Gro Anita!!!! Her er det noe som ikke stemmer;-)
Og ja, det finnes absolutt ikke meg å skrive om mat siden jeg HATER matlaging. Men når man har to små "troll" å fore, så må man enten man vil eller ikke. Så her kommer litt middagstips fra meg..
Jeg er ofte alene med mine to små gull, og da er det ok å ha enkel, men god mat til middag. Og en stor favoritt for mine små er Indisk Tikka Masala.
De elsker det begge to, og spiser både en og to porsjoner...
Enkelt å lage, tar liten tid og smaker nydelig! Jeg kjøper bare poser på butikken, steker kylling filet i små biter og vips... Som tilbehør bytter jeg på med pasta, hvitløksbrød eller ris og alltid med brokkoli. Viktig at de får i seg grønnsaker!!
Sånn, det var mitt aller første mat tips.. Om dere vil ha fler, kan jeg dele fler med dere:-)

Vår middag i går:-)

Søte kommentarer fra dere:

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits