Dårlig tid:-)

    Publisert: 14.01.2012 kl. 23:43
  • Kategori: Meg
  • Kommentarer: 2 skjønne

Jeg har ikke fått tid til å blogge i dag, men er innom for å opprettholde nyttårsløftet mitt til dere...

Hermine og meg med like klær i dag...
Hahahaha.... Ler...
Jeg DIGGER MyCinnamonGirl klærne!!

Oscar og Mine i MyCinnamon klær:)

Natta, blogger i morgen :)

Søte kommentarer fra dere:

Anna

15.01.2012 kl.02:09

Titter innom bloggen din i ny og ne. Husker ikke hvordan jeg ramlet inn her første gang, men har fulgt med lenge og aldri lagt igjen en kommentar! Nå som du er blitt en så flittig blogger så fikk jeg helt dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer. Så her kommer en fra meg. Hehe!

Vakre alle tre :))

Blir inspirert av interiørbloggingen. Du har det så fint! Veldig koselig å lese bloggen din selv om jeg ikke kjenner deg. Du er vakker og virker så utrolig god! Rart hvordan man nesten føler man kjenner noen ved å lese bloggen deres. Håper du og familien har en super helg :)

Klem fra Anna

Gro Anita

21.01.2012 kl.12:24

Kjære Anna:)

Tusen hjertelig takk for utrolig hyggelige og gode ord! Slike mennesker som deg som gir så fine tilbakemeldinger gjør at jeg får lyst til å bligge mer, og fortsette med å vise dere mine interiør prosjekter osv:):)

Tusen takk for at du la igjen en kommentar!!

Jeg skal vise dere loft stuen min snart i et interiør innlegg.

Klem klem:)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits