Mine innerste hemmeligheter

    Publisert: 12.01.2012 kl. 19:05
  • Kategori: Meg
  • Kommentarer: 6 skjønne

Ja, jeg har tenkt en stund nå. Og har bestemt meg for å fortelle dere noe meget personlig, litt trist, veldig vanskelig og veldig tabu å snakke om. Men som jeg har opplevd og kommet over...(?!)
Jeg liker ikke at ting er tabu å snakke om. Livet er altfor kort til å ikke tørre å være ærlig, og å holde ting inni seg er farlig! Så når jeg har en liten fri-periode nå, skal jeg fortelle dere noe om meg selv.
Ikke fordi jeg tror at det er så mange som leser bloggen min at det hjelper i det store og det hele, men jeg vet at noen av dere kanskje har slitt med ting og tang, og da kan det være ok å lese om andre som også har "livserfaring" på det området.
Jeg liker å kalle det "livserfaring", for det er det det blir når man har kommet seg videre:)

Klem fra Gro Anita :-)

Søte kommentarer fra dere:

Liv

12.01.2012 kl.20:47

Jeg er sånn selv, liker å si ting ut, være ærlig og åpen. Og ofte synes jeg det gjør ting bedre<3 Håper du har det godt vennen. Og at samme hva det er, at du har blitt sterkere av det.

Glad i deg Gro Anita<3

Klem

PS! Woohoo!! Gleder meg til party snaart ;-)

Stine

12.01.2012 kl.22:49

Skjønne deg!!! Du er en fantastisk person du, det stråler ut til alle. Uansett hva du har opplevd, så er det fantastisk beundringsverdig å skrive det fordi det kanskje kan hjelpe andre.Hjerte av gull prisen deler jeg ut til deg fineste Gro Anita..

Cathrine fra Sandefjord

14.01.2012 kl.08:26

Jeg liker å kalle alt jeg opplever for livserfaringer, både gode og vonde. Det er dem som har hjulpet meg til å bli den jeg er i dag, dem som har lært meg masse om hva og hvorfor jeg er meg. Det som er trist er at de vanskelige og vonde tinga setter dypeste spor, men gir til gjengjeld masse erfaring om meg og hvordan andre kan være. Jeg har alltid synest det har vært viktig å være åpen om ting. Ha en å prate med, eller skrive om det som har vært for vanskelig å prate om. Det har hjulpet meg masse :-)

Ha en strålende helg og kos deg masse :-)

Nina

15.01.2012 kl.10:27

Du vakkre kvinne....

Blir "litt" lei meg for att du har värt gjennom noe som andre skulle kalle tabu... Da er det noe som du absolut ikke skulle ha värt gjenom:( Har også värt gjennom en sånn sak... Kalles voldtekt... Jeg har alltid värt åpen om det, for jeg gjorde ingenting galt, det var IKKE mitt feil at det skjedde, men mange skulle kalle det tabu uansett at prate om det....

Du skal väre stolt som ikke har sånne barrierer som hindrer deg at väre helt ärlig, spesiellt mot deg selv.

Du er en kvinne som jeg ser veldig opp til, du tar tak i det du vil ha og sitter ikke og venter på at det eventuellt skal trille ned på fanget ditt. Du klager ikke, du gjör noe med det som ikke går helt som planlagt. Du leiter etter posistive saker i livet og ikke de negative. Du er ett perfekt forbilde for de rundt deg og framforallt dine barn :)

Håper du får en toppen dag <3

VampBea

20.01.2012 kl.02:35

Det er ofte ting vi har erfart og opplevd som former oss som de vi er. Det er veldig vondt og leit å tenke på at du har opplevd vonde ting.. Det samme sier jeg til andre jeg kjenner, men det at man fortsatt er her, man står på bena og gjør sitt beste, det tilsier meg at man er veldig sterk og at ting både på godt og vondt har gjort en til den man er idag. Du er et veldig vakkert menneske Gro Anita, glem aldri det :)

Gro Anita

21.01.2012 kl.12:30

Kjære kjære dere gode jentene mine:)

Tusen takk for fine tilbake meldinger, og gir at dere også deler av dere selv!

Herregud så ufattelig trist at du har opplevd noe sånt, Nina:-( Grusomt!!!! Men så utrolig bra av deg å tørre å være ærlig om det!!!! Du er ei kjempesterk jente, og jeg skulle ønske du bodde nærmere:-)

Jeg skal skrive om dette som jeg har opplevd snart, må bare bli frisk først...

Klem til dere alle:)

Takk for at dere er innom og legger igjen så fine ord til meg, Liv, Stine, Cathrine, Nina og VampBea:)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits