Freeeeeedag i'm in love

Juhuuu... Da er det fredag og helg!!! Min kjære ektemann og jeg har to jobber hvor begge jobber skift, så i løpet av et år har vi kun 12 frihelger sammen. Så akkurat de få helgene setter vi så stor pris på!
Og denne helgen er en slik helg hvor vi begge har fri, og det er helt fantastisk!
Så i dag har vi hatt våre gode venner og naboer på middag, og barna dems leker godt med våre små... Så vi har hatt en super koselig ettermiddag.
I morgen får vi besøk av et vennepar, så jeg skal bake kake...

I dag har Mine vært hjemme sammen med meg, og hun shower og danser og står i hele dagen, så her et par bilder fra min dag:

Ler meg ihjel av henne... Funny frøken!

Min lille klump syns det er gøy å vaske, og siden jeg har gitt vaskedamene fri, så måtte jeg ty til selv. Og da var det supert å få hjelp:)

Skøyern...

Ha en strålende helg, folks:)
Jeg må si at jeg er meget fornøyd med at jeg fortsatt holder nyttårs løftet mitt!!

Søte kommentarer fra dere:

Hilde

07.01.2012 kl.15:26

Ha et strålende nytt år og så krysser vi fingre og tær for at du klarer å holde nyttårsforsettet ditt! Det setter vi pris på!

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits