My Wedding

Som flere av dere vet, så giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet i Dubai den 11.11.11 på Burj Al Arab, bedre kjent som "Seilet" her hjemme.
Vi hadde en helt utrolig fin dag, og hele opplevelsen var uendelig fantastisk! Vi var så heldige å få 74 av våre venner/familie ned til Dubai for å feire denne store begivenheten med oss. Og det er en opplevelse vi kommer til å leve på resten av livet :) Det var som en stor lang og utrolig hyggelig "hyttetur", og mange av gjestene var der med oss i 2 uker. Helt fantastisk!!!

Her er meg med drømmekjolen min... Den fikk jeg importert hit fra USA, og det er den nydeligste kjolen jeg noengang har sett. Kommer aldri i mitt liv til å klare å selge denne skatten :)

Så er det to av mine fantastiske forlovere...
Jeg hadde tre forlovere, tre venner fra tre forskjellige livs-epoker.

En svær skjerm som stod utenfor ballroom, hvor hotellet hadde fått med monogrammet vårt og alt.
Cecilie, ei som jobber på Seilet og som jeg ble god venninne med, ordnet alt mulig for oss! Og uten henne hadde vi aldri klart å få et så perfekt bryllup som vi fikk!

Vi hadde festen i øverste etasje på Seilet, og gjestene hadde utsikt over hele Dubai. Det var en utrolig klar og nydelig dag, og man fikk sett hele byen. Det er ofte ganske tåkete pga all sanden der nede, men denne dagen var det perfekt:)
Vi hadde valgt runde bord, og vi satt sammen med forloverne våre og dems partnere. En veldig hyggelig og artig vri på det noe utradisjonelle bryllupet.

Bryllupskaken vår som jeg fant et bilde på fra et amerikansk bryllup, og jeg elsket den så mailet bilde av den til kokkene på hotellet, og voila... Så fikk jeg prikk lik kake på vår store dag :-)
Kakepynten fant jeg via en amerikansk nettside, og der jeg skulle stått er det heller et skilt med "Still shopping". Det passet perfekt til oss, så den måtte vi ha!

Ekteparet Arntzen-Hegdahl Jensen

Det øverste bilde et av meg og min tredje forlover. :)
Så er det my twin og meg :)
Så to gode venninner fra tiden i Sterling.
Broren min og barndomsvenninne fra Brummis.
Og Sylvie og meg, også ei god venninne fra tiden i flyselskapet Sterling.

Blomsteroppsatsene vi hadde på bordene. Disse laget de i tro kopi av et bilde jeg mailet hotellet, og de var superhøye slik at gjestene så hverandre under dem:)

Dette hotellet kommer for resten av livet til å bety noe meget spesielt for oss!

Her var nok en liten smakebit, men jeg lover å poste flere bilder når jeg sitter ved en pc. Dette er bare noen bilder jeg har på iPhonen :-)

Søte kommentarer fra dere:

03.01.2012 kl.15:42

Dette så helt fantastisk ut!! Kjolen din var nydelig! Er det lov å spørre om hva noe sånt koster?

@nne-mor

03.01.2012 kl.18:09

Så flott.....så romantisk......så .....suuuukk......

Kan godt skjønne at dette er et fantastisk minne for livet. =)

Gro Anita

04.01.2012 kl.21:31

Anonym: Send meg en Mail, så kan jeg svare deg:-)

@nne mor: Ja, det var virkelig drømmekjolen:)

Pia

06.01.2012 kl.20:10

dette må ha vært drømmebryllupet :)

alt ser ut til å være perfekt - litt av en opplevelse for dere og de som var så heldig å ta del

i dagen deres. dette er nok minner for flere enn dere;)

jeg venter i spenning på fortsettelsen av bildene.

Yvonne

17.02.2012 kl.14:32

Hei:) nydelig brud! Men den rosa kjolen som den ene forloveden din har på seg. (øverste bilde) Hvor har hun fått den fra ?

Gro Anita

21.02.2012 kl.14:33

Yvonne: Fikk du mailen min? De er kjøpt på MILANOO.COM...

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits