Svipptur til Dubai

Jammen meg var jeg så heldig å få en jobbtur til Dubai, og da passet jeg på å ta med brudekjolen min ned... Så nå henger den pent og pyntelig i leiligheten til Hallvard og Martha. I 71 etg i Dubai Marina.
Vi reiser snart for å smis i hymens lenker, og de siste forbredelser er snart i boks. Nå går det fort til vår store dag, og jeg gleder meg stort!!
Her er noen bilder fra Dubai turen min:

Suiten min... Helt grei størrelse;)

To av mine skjønne kollegaer

Burj Khalifa, verdens høyeste bygning

Hallvard måtte pent bli med på udertøys shopping

Heisen til Martha og Hallvard... Legg merke til at den begynner på 45 etasje.... Må ta en annen heis om man bor lenger ned...

To gutter jeg er veldig glad i.
Hallvard og Odd Erik!

En super hyggelig tur til Dubai:)

Søte kommentarer fra dere:

Charlotte S.Eikrem

24.10.2011 kl.21:40

åh, heldiiig! :)

Linn

25.10.2011 kl.11:01

Flaks med den, Dubai på roster kunne vel ikke passet bedre enn nå! Nå nærmer det seg med stormskritt Gro Anita! Nå må du nyte de siste ukene før den store dagen og slappe av. Høres kanskje merkelig ut, slappe av NÅ, men tenker du har alt under kontroll, alt er bestilt, ankommet og detaljene er nok nøye tenkt ut. NYT, og bruk tiden på å gled deg, dagen går så altfor fort. Så ta et pust i bakken og nyt!! og mitt beste tips på det store dagen, om noe ikke skulle gå akkurat slik du hadde sett for deg, så husk mine ord, det er INGEN andre enn deg som legger merke til det. Så drit i det:)! Det kommer til å bli din lykkeligste dag, bortsett fra å bli mamma!! NYT!!!!

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits