God helg alle som titter innom:)Her går det i hundre om dagen, og det er veldig koselig det. Nå får

92096-1-1309515537279.jpg
God helg alle som titter innom:)Her går det i hundre om dagen, og det er veldig koselig det. Nå får jeg straks besøk av tre gode venninner fra Brumunddal, og vi skal kose oss her på Nøtterøy. Mannen i huset er på tur igjen. Det er så viktig å kunne ha litt alenetid selv om man har familie, så både Glenn og meg er flinke til å ha litt alenetid:) I går gikk bryllups invitasjonene i trykken, så nå gleder jeg meg veldig til å se dem! Det kommer 83 stk i bryllupet vårt, og det er helt utrolig siden vi gifter oss i Dubai!! Helt overveldende:) :) :) 

Søte kommentarer fra dere:

VampBea

02.07.2011 kl.06:03

Fina!!! :) God helg til deg også :) Ser ut som du stråler for tiden og har det bra, det er veldig godt å lese :) Håper solen fortsetter å skinne og at du får en kjempefin sommer på alle måter :)

Ida

02.07.2011 kl.11:01

ha ei fin helg du vakre1

KLEM

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits