Jippi... ENDELIG funker det å mobilblogge igjen:-) Tjohooo... Jeg har ikke kunnet blogge fra mobilen

92096-1-1296416298756.jpg
Jippi... ENDELIG funker det å mobilblogge igjen:-) Tjohooo... Jeg har ikke kunnet blogge fra mobilen siden jeg byttet operatør, men nå har Netcom og blogg.no fått det til å funke igjen, og jeg er sååå glad. Så nå blir det daglige oppdateringer igjen, folkens:-) I dag har jeg og Veronica, en ny skjønn venninne jeg har fått her i Tønsberg, vært på brudeshow. Og det er sååååå mange nydelige kjoler å velge mellom. Sukk... Som jeg begynner å glede meg til den store dagen altså! Blir så gøy, for vi har gjort mye som også gjør at gjestene får Max ut av bryllupet de også;) Blir sinnsykt bra!! Kan ikke røpe noe enda, men stay tuned;) Smask til dere alle. Ps: om noen få timer har jeg bursdag:-)

Søte kommentarer fra dere:

LenCa

30.01.2011 kl.20:48

Så søt kjole:D

Stine

30.01.2011 kl.23:09

Hælle dussen for en utrolig nydelig baby:-) Utrolig god jente! Ønsker deg en fantastisk bursdagsfeiring med de du er glad i, Gratulerer så mye med dagen!Måtte alle ønskene dine gå i oppfyllelse. Du er ei skjønn jente, og jeg er så glad for oppdateringer på bloggen din, en fryd å lese.

Klem fra S

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits