Når venner skuffer deg... Hvordan reagerer du da? Har du opplevd å bli grundig såret av en god venn?

92096-1-1291328036867.jpg
Når venner skuffer deg... Hvordan reagerer du da? Har du opplevd å bli grundig såret av en god venn? Og hvordan taklet du d? Vi opplever mye i løpet av livet, noen nedturer men heldigvis mange oppturer... Noen venner kommer og går, mens andre blir der for alltid! Og hvor mye skal man finne seg i fra sine egne?? Tanker i natten... 

Søte kommentarer fra dere:

VampBea - Har fotokonkurranse

03.12.2010 kl.03:02

Jeg reagerer litt forskjellig, men det kommer også ann på hva det er snakk om og hva slags svik det eventuelt er. Det gjør alltid litt ekstra vondt om det er fra noen man er veldig glad i, enn hvis det f.eks kun er en bekjent. Men trist og leit er det uansett. Man skal ikke finne seg i hva som helst, og det er viktig å si ifra. Er man gode venner, så skal man kunne være ærlig og si ifra om det er noe man ikke liker eller om man f.eks er skuffet osv. Jeg har flere ganger opplevd å bli veldig såret av en veldig god venn, og har mange ganger opplevd at de jeg hadde regnet med skulle være der - ikke er der når de trengs mest. I slike stunder så føler man seg veldig ensom og det er ingen god følelse. Jeg selv reagerer ved at jeg blir veldig innesluttet en periode og jeg tror stort sett de som kjenner meg godt, ser på meg at noe er galt, fordi jeg er litt mer "dyster" i humøret osv.. Men når jeg har kommet meg litt, så sier jeg også ifra til den det gjelder. Man kan gi flere sjanser og tilgi mye, men det finnes en grense, og den grensen tror jeg man kjenner på seg selv.

Jeg håper aldri jeg har gjort noe som har skuffet deg Gro Anita. Er veldig lei meg for at formen min ødela for igår, men ser virkelig frem til å få tatt det igjen senere.

Håper du får en kjempefin tur til uken og at du storkoser deg så godt som mulig i førjulstiden.

Klemmer fra en snufsete VampBea (som må finne sengen igjen)

Gro Anita

03.12.2010 kl.09:45

Kjære snille og gode VampBea! Selvsagt har du aldri skuffet meg. Du er jo bare gjennomført god, snill, omtenksom og lojal!!! Jeg skrev et innlegg basert på noen tanker:-) Vi ses etter jul, og i mellomtiden må du ha masse masse lykke til med examnene dine:-) Stoooor klem til deg min venn!

Nina

05.12.2010 kl.21:52

Åhhh vennen.... Alltid trist når "venner" viser opp en side som man ikke trodde de hadde....Eller familie for den sakens skyll:(

Jeg har dessverre blitt så att att jeg er VELDIG forsiktig med vilke jeg slipper inn i mitt liv. Ikke mange vil det si, men iblandt så kjenner jeg bare att den her MÅ jeg har näre meg:)

Magefölelsen pleier å rope HÖJT, når det kommer "advarsler", men innimellom så blir det dritt, og min måte å kommer over "dem" på er å bli skikkelig sint, det går liksom fortere da. Og forteller meg selv att jeg er värdt MYYYE mer, og det er "deres" tap, som mister en sååå bra venn som meg:)

Jeg håper att du kan väre uten den/ de vennen/ vennene... Oftes har man det bedre uten dem:)

Lever en gang, og må jo pröve å väre lykkelig da:)

Masse klemmer, og unnskyll att jeg ikke har värt inne så mye og skrevet, men jeg leser hver dag:)

LenaPåLandet

06.12.2010 kl.09:30

Å bli sveket...skuffet og såret av en venn...det vet man mye om. men man skal ta de gode øyeblikkene inn i hjertet sitt...den som sviker meg fortjener ikke å være min venn..jeg vil ikke la meg kue og fornedre av andres sjalusi eller hovmod. den triste følelsen er ikke lenger velkommen i mitt hjerte...det som er så synd når man har opplevet svik er at man lokker sjelen for gode mennesker i frykt for å bli brukt på ny!

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits