Tanker til ettertanke.....

"Det kommer til et tidspunkt i livet ditt hvor du innser hvem som betyr noe for deg , hvem som aldri gjorde det, hvem som ikke vil gjøre det mer og hvem som alltid vil. Ikke tenk på fortiden, det er en grunn for at de ikke ble med inn i din fremtid"..

Denne finner jeg trøst i noenganger... Gjør dere?
Søte kommentarer fra dere:

Veldig kloke og fine ord. ja, jeg gjør det heldigvis. Ønsker deg en god helg.

Worthless

05.03.2010 kl.18:53

Har ikke lest den før, men vil nok tenke på det framover, ja.

vero

05.03.2010 kl.23:52

Absolutt. Jeg hadde en aha opplevelse når jeg innledet ett forhold til en dansk mann.

Noe av det første han sa når vi ble kjent var at jeg samlet på mennesker,var en menneske samler. Og jeg undret meg litt over det. Men han hadde så rett.

Jeg satt for lite grenser overfor mennesker som tråkka på meg,som bare brukte meg som en slags "søppelfylling",som bare dura laus om seg sjøl,bydde lite på seg selv eller intresse for hvordan jeg hadde det.

Jeg tror at når man er bevist på det her,så er det lettere å gi slipp på mennesker som man har ansett som venner.

Jeg har iallefall hatt en veldig sorg i forhold til det her med å "kansellere" noen venner,gjøre det slutt på men måte. Det har vært tøft,er tøft,men det gjør en sterkere.

Husk,det er med hjerte du skal se,men kjenn på dine egne grenser også.

Lykke til!!

Klem fra

Veronika (leser fast her men er verdens sløveste i kommentering..!)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits