I dag har vi hatt en deilig dag på stranden. Oscar har storkost seg med å bade i havet. Han er jo li

92096-1-1266491507409.jpg
I dag har vi hatt en deilig dag på stranden. Oscar har storkost seg med å bade i havet. Han er jo litt hjemme han nå, siden han har bodd her nede nesten halve livet sitt! Glenn kom også ned i går,så det var koselig. I kveld skal vi vise mamma og Stein litt rundt i Dubai, også tipper jeg det blir litt shopping siden det er shoppingfestival her nå. Tjohoo... Elsker salg! Jeg skal også prøve å få gjort noen bryllupsforbredelser mens vi er her, så det blir spennende! Gleder meg til å gifte meg her nede på en vakker øy av kun hvit sand... Håper dere har det fint hjemme. Sender en ekstra hilsen til min lillebror som har bursdag i dag! Gratulerer sååå mye med dagen, Jon Inge. Mange klemmer fra oss i Dubai.

Søte kommentarer fra dere:

Perla

18.02.2010 kl.13:22

Å det så skikkelig deilig ut! Her snør det som bare pokker !! LEI! Kos dere masse videre :)

Liv

19.02.2010 kl.08:47

Åååååååååååå...det så helt herlig ut!! Her hjemme snør det som aldri før!!! Brr... Også jeg som vil ha vår :D Kos deg videre, snuppa!

Klem

PS! Hvis du leser kommentarene. Kan du se etter Chanel negllakken til meg? Den er utsolgt alle steder jeg har vært. Det er nr 505 :-)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits