Se hva jeg fikk på døren nå! Utrolige nydelige rosa blomster... Fra min herlige og besteste venninne

92096-1-1264784737538.jpg
Se hva jeg fikk på døren nå! Utrolige nydelige rosa blomster... Fra min herlige og besteste venninne, Kristin! Kristin: Du r helt unik,og du er en så god venn som alltid setter andre foran deg selv! Jeg er så glad for at du er i livet mitt, og at du gjør meg den æren å være en av mine 4 forlovere... Utrolig glad i deg, Kristin! Vil deg ALT godt! Tusen takk for de nydelige blomstene:-)

Søte kommentarer fra dere:

Kata Wagner Berg

29.01.2010 kl.21:17

Hei

Finally after not been able to login or comment from abroad to Blogg.no for months I can again comment..yuhuuu..and my first task is to go around to all my blogg.no "friends" and wish them a happy weekend.

Hug fra Budapest,

Kata

Skriv en ny kommentar




Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign












hits