SKUFFET?

Hva gjør du når en person som står deg nær
skuffer deg gang på gang? Når samme person
avlyser nesten hver gang dere avtaler noe?
Når du føler at det kun er du som tar kontakt?
Tilgir du hver gang og glemmer det?
Eller trekker du deg mer og mer bort???

rose

Søte kommentarer fra dere:

Linn Kristin

27.11.2009 kl.18:59

Etter å ha blitt skuffa over lang tid, trekker man seg vel mer og mer bort.

Det var iallefall det jeg gjorde med en person som før sto meg veldig nær...

VampBea

27.11.2009 kl.19:01

Etter å ha tilgitt ørtentrillioner ganger, så trekker jeg meg unna... Så om vedkommende ønsker kontakt så kontakter vedkommende meg... men i enkelte tilfeller så har det tatt svært lang tid.. og om jeg da får spørsmål om hvorfor jeg ikke har tatt kontakt så sier jeg det som det er. Om du opplever slikt, så spør direkte ut når du f.eks blir kontaktet, om hva problemet er.. Om det er slik at en ikke ønsker kontakt, så syns jeg man skal ha guts nok til å si det som det er. Jeg har forøvrig problemer med å tro at noen ikke ønsker kontakt med deg Gro Anita :)

Ida

27.11.2009 kl.22:10

Har opplevd dette selv... og etter å ha tilgitt alt for mange ganger...trakk jeg meg tilbake.

Synes fortsatt det kan være sårt at ting ikke er som de engang var, men det gjør vondt å bli skuffa gang på gang også!!

KLemmer

Victoria

28.11.2009 kl.10:34

Har opplevd det selv og har bestemt meg for at de som jeg virkelig vil ha i livet mitt, er de som gir meg glede og får frem det beste i meg, som gir meg trygghet, som lyser opp hverdagen min ogsom jeg vet er der for meg i tunge stunder:-)

De som ikke tilfredsstiller disse "kravene" er ikke verdt å ta vare på. Tross fortid som gav gode minner... Vi forandrer oss og finner nye verdier i livet, og selv hvor mye vi så gjerne skulle ønske at de som gang på gang skuffer oss hadde vist mer initiativ til å beholde vennskapet med oss, så er det ikke verdt å kaste bort energien på dem!

Etter mange år har jeg endelig skjønt det og selv om det kan være tøft, så har jeg det mye bedre! Jeg bruker heller min energi på de som jeg får positiv energi fra rett og slett!

Du er en fantastisk person som jeg er så oppriktig taknemlig for å ha i livet mitt, Gro Anita! Du har et enormt varmt hjerte og er virkelig et stort forbilde for hvordan vi alle skulle oppført oss og behandlet vennnen våre på! Det skal du vite!

Masse glad i deg!

Klemmer

Gro Anita

28.11.2009 kl.20:58

Jeg er så takknemlig for deres koselige kommentarer og oppmuntrende ord og tips:)

Det setter jeg utrolig stor pris på!!!!

Jeg har gått noen runder med meg selv, og kjenner at jeg antagelig bare trekker meg vekk. Har funnet meg i nok nå.......

Nok en gang: Tusen takk for at dere tar dere tid til å srive:) Det hjelper:)

Cathrine

28.11.2009 kl.21:22

Det er så sant det som Victoria skriver.

Har aldri vært glad i enveis komminaksjon, men merker at noen ganger så holder jeg lengre enn jeg hadde gjort med andre, fordi jeg så gjerne ønsker at det skal bli bedre.... mentilslutt slutter jeg med å ta kontakt, er så kjedelig gang på gang og bli snudd ryggen til.... Vil dem ha kontakt så får dem ta kontakt da.....

Det er ikke enklet, men noen ganger så merker man bare at nok er nok !

Ha en fin helg !

klems

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits