Bestemor:-)

Her er et bilde av min kjæreste bestemor og meg....
Jeg er sååå glad i denne dama, og hun er og har alltid
vært mamma nr 2 for meg!!!!!
Se så god hun er da... Verdens snilleste øyne....

oscars bursdag 2009 055

Har du en besteforelder??? Og hva betyr de for deg??

Søte kommentarer fra dere:

ÅÅ koselig. Savner min bestemor-..
Dere var like.

12.11.2009 kl.07:53

savner mormoren min sååå mye, hun var verdens snilleste menneske, tenkte alltid på andre først, utrolig stort savn etter hun gikk bort i fjor. Godt å se at du har så bra forhold til bestemoren din, kjempe koselig bilde:-)

stor klem kristin

Cecilie

12.11.2009 kl.12:43

Jeg har vokst opp med både mormor/morfar og bestemor/bestefar, og det er noe jeg er kjempeglad for. Bodde jo til og med i samme hus som bestemor/bestefar også, og det var et lite fristed å kunne gå til de når jeg var lei av mamma og pappa. Hehe! Dessverre så døde bestefar for 8 år siden og bestemor for litt over 1 år siden, og det har vært veldig trist. Savner begge to ofte! Heldigvis har jeg fortsatt mormor/morfar igjen, og jeg besøker de så ofte jeg kan. Elsker å komme dit og få servert mormor- mat, og gå tur i fjæra sammen med de osv. :-)

Marte

13.11.2009 kl.01:08

Nå ser jeg hvem du ligner på! Dere sitter tom likt! Kjempe koselig bilde av to flotte damer!!

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits