Se på stakkars Oscar. Han datt og slo seg for over en uke siden, og fikk et lite kutt i pannen. Også

92096-1-1251703205901.jpg
Se på stakkars Oscar. Han datt og slo seg for over en uke siden, og fikk et lite kutt i pannen. Også satte legen på et plaster som var på i 2 dager. Tok det at-og han fikk små prikker der plasteret hadde sittet. Så utviklet det seg, og har nå blitt store sår. Jeg er helt fortvilet-for de blir bare større og de sprer seg,.. Skal ta han med til lege i morgen. Har smurt på en salve som heter noe med bas osv. Noen som har noen tips? Jeg syns så synd på han.

Søte kommentarer fra dere:

Linn Elisabeth

01.09.2009 kl.23:18

Huff da vennen!!! Ikke kjekt når de små skader seg :(( Dakar liten!! Ta ham til legen igjen du, det ser ikke helt bra ut.. tror det er betennelse og alt slags der :SLykke til både liten og stor!Klem!!!

Teresa

02.09.2009 kl.17:05

Huff stakar! Ser ut som han har plasterallergi eller noe. Jeg har det selv og får sår der hvor plasteret/limet har sittet, men dette så skikkelig ille ut! Håper legen finner ut av det.Lykke til :)klem

VampBea

03.09.2009 kl.03:03

Smør på aloe vera salve. Pass på at det er 100% aloe vera :) Det hjelper på slikt. Ser mer eller mindre ut som om han er allergisk ovenfor plasterlimet og fått utslett av det som har blitt til sår. Jeg får slik selv av enkelte plaster. Håper han blir snart helt bra igjen. Klemmer til dere begge :)

Gunn K

03.09.2009 kl.20:30

Stakkars liten!Jeg synes det ser ut som brannkopper. Ikke farlig, men veldig smittsomt. Lurt å ta en tur til legen ja...God bedring til lillegutt :-)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits