Sjekk hva klokken er... Jeg er godt på vei til Gardermoen... Zzz... Tipper alle dere sover, heldige!

92096-1-1251167707619.jpg
Sjekk hva klokken er... Jeg er godt på vei til Gardermoen... Zzz... Tipper alle dere sover, heldige! Jeg har egentlig fri i dag,og skulle på båttur med mine to menn. Men så trengte de folk på jobb i dag, og da klarte jeg ikke å si nei. Så her sitter jeg i bilen på vei til jobb i en umenneskelig tid på døgnet. Klokken ringte 3.20 i dag. Zzz.... Men, trenger penger,og for å få det må man jobbe. Ha en strålende dag. Klem fra morgenfuglen... Vel. Kremt. Forresten, VampBea, bare si hva jeg skal kjøpe med. Hadde lagt meg i går da jeg fikk meld,og turte ikke svare nå siden det er midt på natta. Send meg en meld,så fikser jeg d du ville ha:)

Søte kommentarer fra dere:

VampBea

25.08.2009 kl.14:47

hehe, jeg sover lite, så til meg kan du egentlig sende sms anytime. På tiden du skrev i bloggen satt jeg og så på live tv på nasa for å se om det ble noe utskyting av fuglesang..hehe :) Du er nå bra snill da.. hehe.. sender deg en sms senere jeg :) Må fortsette å lese til eksamen :p Håper du får sovet ut når du er hjemme igjen :)

trine lise

25.08.2009 kl.19:59

SV : Takk søte du :) Ja er så stolt og glad for at hun blir sett :)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits