Da er vi på vei hjem fra fantastiske Stockholm! Har forelsket oss veldig i den flotte byen.. Ikke vi

92096-5-1249920307560.jpg
Da er vi på vei hjem fra fantastiske Stockholm! Har forelsket oss veldig i den flotte byen.. Ikke visste vi at det var en så nydelig by like ved Norge. Vi pleier å reise til Paris osv vi,men stockholm er jo like flott! Gleder meg til neste tur allerede. Har dere gjort noe gøy og minnerikt i helgen da? Klem fra meg.

Søte kommentarer fra dere:

10.08.2009 kl.21:07

heia,så gøy at dere ble like forelsket i byen som oss, vi var der for førstegang i juli, shopping, fornøyelse, kos og morro for hele familien, vi digget den og skal definitivt tilbake snart igjen!Mange herlige steder, butikker m.m.Håper dere har kommet dere trygt hjem!klem ann-christinhttp://dethvitehjerte.blogspot.com

VampBea

11.08.2009 kl.03:15

Så herlig :) Lenge siden jeg var i Stockholm, men liker byen veldig godt. Mye gammelt og fint å se i byen og ja.. rett og slett en nydelig by :) Helgen min har vært dritkjedelig pga en skulder som gikk ut av ledd for en stund siden + at jeg sliter med noe som heter bursitt i skulderen.. å være nedopa på paralgin forte og annet smertestillende har ikke akkurat gjort helgen så veldig "våken" heller, hehe.. men det går fremover :) Håper helgen som kommer blir bedre, for da har kjæresten og jeg 6 års dag :p himmel, som tiden flyr. Kos deg masse og ta godt vare på deg selv :)

VampBea

11.08.2009 kl.03:16

Jeg syns forresten det er så utrolig koselig å se og lese at du har det så knall :) May it last forever :)

Gro Anita

11.08.2009 kl.10:54

Ja,det er en nydelig by.... Rart at jeg aldri har reist dit før...Grattis med 6 års dag neste helg, skal krysse fingre for at du er helt bra i skulderen til da... Stakkars deg...Håper alt er bra med deg også. Jeg er ikke så mye på nett om dagen,så er ikke den flinkeste til å følge med på blogger... Har så liten tid;)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits