Dette er mitt liv om dagen... Jeg jobber natt denne jobbe perioden,så da går dagene med til soving!

92096-3-1249409629569.jpg
Dette er mitt liv om dagen... Jeg jobber natt denne jobbe perioden,så da går dagene med til soving! Zzzz.... Jeg er evig takknemlig overfor min kjære Glenn som er så hjelpsom. Han kjører og henter i barnehagen, han bytter vakter på jobben så jeg kan få jobbe med dette jeg elsker.. Tusen tusen takk verdens beste gutt for at du gjør dette for meg! Jeg setter umåtelig stor pris på det! Det er ikke lett å få kabalen til å gå opp når begge to jobber skift og man har barn altså.. Så uten Glenn sin innsats og hjelp hadde det ikke gått... Jeg er heldig som har en slik mann... Ha en god natt alle lesere! Jeg er på vei til jobb nå.. Puss puss..

Søte kommentarer fra dere:

HalalaAmini

04.08.2009 kl.20:14

Fin blogg og FINE bilder:OSnart begynner skolen igjen, gruer du også deg? for jeg gruer meg så sinnsykt!

Marte

05.08.2009 kl.03:27

All ære til dere som får kabalen til å gå opp med skiftarbeid og et lite barn! Sove godt og ha et fint skift :-)

Liv

06.08.2009 kl.15:41

Hei Gro Anita! Ser ut som du har hatt en fin sommer med Madonna konsert, gode venner, gåtur og grilling med familien... Kos! Håper vi treffes snart! Torsdagsklem Liv :)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits