EN GRUSOM OPPLEVELSE: I stad skulle jeg gå i dusjen før jobben.. Og Glenn og Oscar var ute og kjørte

EN GRUSOM OPPLEVELSE: I stad skulle jeg gå i dusjen før jobben.. Og Glenn og Oscar var ute og kjørte. Jeg gikk selvsagt inn i dusjen uten klær, lukket dusjdørene og skrudde på vannet... Og vet dere hva som kom kravlende frem mellom mine shampo flasker???????? Denne stygge stygge jævelen! Jeg hylte det jeg kunne, fiklet febrilsk med dusjdørene for å komme meg ut!!! Jeg trodde seriøst min siste time hadde kommet... Jeg er som kjent MEGET redd for disse stygge, ekle skapningene,og denne her var ikke akkurat liten... Jeg hev meg på tlf til Glenn og gråt i tlf at han måtte snu å komme å hjelpe meg! Så han kom, drepte den og nå ligger den et sted i kloakken i Asker... ÆSJ! Jeg skal på nattflyvning nå,og var i utgangspunktet ganske trøtt,men skal love dere at den der fikk meg våken altså!

Søte kommentarer fra dere:

Lene Stoltz

02.08.2009 kl.19:58

Hva var det? Edderkopp?

Marte

02.08.2009 kl.23:44

Og den stygge jævelen skapningen som nå ligger i kloakken var en mann? :-P

VampBea

03.08.2009 kl.04:48

Edderkopp? De som er så fascinerende? :) Har du sjekket galleriet mitt med mappen hvor det kun er bilder av edderkopper? Jeg har visst nok fått høre at enkelte med fobier faktisk syns de er litt fascinerende etter at de har sett bildene mine :) Legger igjen en drøss klemmer :)

trine lise

03.08.2009 kl.06:30

Æsj så ekkelt og så kjedelig start på dagen !!!! Muss og kyss og klem til deg vakre dame :)

Gro Anita

03.08.2009 kl.16:47

Bildet kom ikke med i innlegget......Men det ar en stor edderkopp ja....GRUSOMT!!!!

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits