Dagens kjøp. Jeg måtte innom Sandvika Storsenter for å handle middag t

080620091820.jpg
Dagens kjøp. Jeg måtte innom Sandvika Storsenter for å handle middag til Oscar og meg,og da ble det visst et par sko IGJEN! Syns de var sååå kule så klarte ikke å dy meg.. Nå er det Fantorangen på tv for full rulle,mens jeg står på kjøkkenet og lager mat mens jeg svetter ut feberen med alle smertestillende jeg har tatt..

Søte kommentarer fra dere:

Inger og Aleks

08.06.2009 kl.19:42

Hei, kom over bloggen din i et tappert forsøk på å finne ut mer om UAE og Abu Dhabi. Vurdere en jobb der for et norskt selskap, men er usikker på hvordan det vil være for en liten familie å bo der i et par år. Har du noen tips, ideer, erfaringer du kan dele? Vi er samboere med en liten gutt på snart 5 mnd og kjenner litt på eventyrlysten, men lurer på de praktiske problemstillingene. På forhånd takk.

Perla

09.06.2009 kl.11:20

De var sinnsykt kule!!!!

Teresa

09.06.2009 kl.14:24

Huff syk du da.. Masse god bedring til deg!!Kule sko :)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits