I dag har jeg hatt lunsj med verdens beste Hanne! Hun er en gammel ven

060620091810.jpg
I dag har jeg hatt lunsj med verdens beste Hanne! Hun er en gammel venninne av meg fra tiden da jeg bodde i Møre og Romsdal. Vi har ikke sett hverandre på 6 år,men skulle ikke trodd vi hadde vært borte fra hverandre i det hele tatt:-) Hun er helt enestående,og jeg er sååå glad i henne. Vi tok faktisk samme tatovering også for mange år siden som betyr venner.. Jeg er heldig som har slike mennesker som henne i livet mitt. Føler meg faktisk utrolig heldig fordi jeg har så mange gode venner... I dag er livet mye lettere,og jeg vet at det er alltid en grunn til at ting skjer.. Klem fra en mye mer positiv og glad Gro Anita enn på lenge..

Søte kommentarer fra dere:

Rita

06.06.2009 kl.20:21

Så koselig! Husker Hanne som ei super jente (som du!), dere var jo som Knoll og Tott :) Bra det går bedre med deg! Klem :)

Gro Anita

08.06.2009 kl.19:27

Så utrolig koselig at du er innom bloggen Rita:-) Og at du legger igjen kommentarer... Setter stor pris på det:-)Håper alt er bra med deg og dine.... Send meg gjerne et bilde av dine to nydeige små:-)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits