Jeg gråter...

Dette er en artikkel fra Dagbladet i går...
Jeg har tenkt så mye på denne historien, og grått mange
tårer pga denne stakkars lille gutten:-(
Jeg var i tvil om jeg skulle linke den ut her på bloggen,
men jeg må bare......... Jeg gråter når jeg leser dette!
Syns det er så grusomt!!!!!!!!!!!

http://www.dagbladet.no/2009/04/06/nyheter/den_ene/barn/unicef/barnemishandling/5642873/

Jeg tar alltid ting veldig innpå meg, og dette her var
noe av det vondeste jeg har lest... Jeg skulle så ønske
at jeg hadde kunnet hjelpe denne lille gutten....
Stakkar........ Fikk aldri hjelp til å få oppleve en påske til han:-(

Søte kommentarer fra dere:

Linn Elisabeth

07.04.2009 kl.14:05

Herregud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nå gråter jeg også, fy f*** det svinet skulle fått en omgang av sin egen medisin! HATER menn som er så feige at de ryker ut vold mot de som er svakere og mindre enn seg selv, et uskyldig barn?!!! FY F****Vondt langt inn i hjertet å lese den historien, også at INGEN reagerte????? ER det mulig??Huff... Jeg ber og håper den lille skatten har det bedre i himmelen!Klem til deg vennen!

Marita

07.04.2009 kl.14:11

Dette fikk meg til å gråte også. Jeg fatter ikke at det er mulig...

Cecilie

07.04.2009 kl.14:36

Dette er så tragisk at det finnes nesten ikke ord..... At noen vil dette søte, vakre, lille mennesket vondt er helt ufattelig! Jeg kjenner at jeg bør nesten ikke lese slike forferdelige historier, men gjør det jo så klart allikevel! :-( For en verden vi lever i! Vi får sørge for at de vi har i rundt oss har det bra i hvert fall.

Janne

07.04.2009 kl.16:22

sånt gjør meg fly forbannet. Og jeg mener at denne stefaren burde få samme behandling han ga denne uskyldige gutten. Jeg blir kvalm av systemet vi har her til lands.Folk skal liksom ikke blande seg inn i noe de ikke har noe med. Hvilke rettigheter har egentlig barna våre? Hvem beskytter dem fra foreldre som ikke er skikket? Hvem beskytter de fra overgrepere?INGEN!! Og at ingen her grep inn er en skam for hele byen der han bodde.Hadde denne gutten vært elev i min klasse...eller en nabo....whatever..jeg hadde tatt han til meg, og ikke gitt slipp på han før han fikk den hjelpen han trengte.Og tenk hvor mange barn som har det slik?Som blir tatt til dage på den mest grusomme måten av en av sine nærmeste.Nei....noen ganger skulle jeg ønske rettssystemet her til lnds funket slik det skulle.6 år for dette....hva faen er det? Han burde vært satt inn for livstid. Han har jo gjort en forbrytelse som jeg mener er 10 ganger værre enn med voksne folk...selv om det er like ille. Men disse små klarer jo ikke beskytte seg. Da klarer jo ikke stå imot disse syke menneskene.nei...åhh...blir sint og engasjert..Og jg håper de steriliserer mannen og moren. For de fortjener ikke flere barn. Og det er noe jeg mener en burde gjøre med alle som misshandler barn av en eller annen form.

Renate

07.04.2009 kl.16:35

Uff, vet godt hvem dette er, jeg. Jeg kommer fra den bygda, gikk på skolen med foreldrene hans. Har ikke hatt noe kontakt med de etter jeg flyttet fra bygda. Jeg visste at paret fikk en sønn, og hørte at de gikk fra hverandre. Det neste jeg fikk høre var at gutten var død. Fikk sjokk, da jeg leste om dette. Syns det er rart at ikke kontaktlæreren har reagert, for ikke å snakke om mammaen. Jeg er selv lærer og hadde en av mine elever dukket opp på skolen med merker dag etter dag, med en sånn oppførsel, da hadde jeg klart meldt fra at jeg var bekymret!Tragisk tilfelle, veldig trist historie.

Marlen

07.04.2009 kl.17:21

Helt forferdelig.. Det finnes ikke ord.

ingerliseshjem.blogspot.com

07.04.2009 kl.20:46

Uff ja gråt selv da jeg leste dette i går.Stakkars stakkars stakkars lille gutt. Finner ikke ord om hvor forferdelig dette er.

Tallulah

07.04.2009 kl.22:06

Enig med deg ,vondt å lese .Stakkars liten , tårene triller. Burde vært fengsel på livstid for krypet som gjorde det !!!!

Prinsessen av makedonia

16.04.2009 kl.07:35

Dette er noe av det værste jeg har lest..Jeg skjønner godt at du gråt - det gjorde jeg også!Ganske utrolig synes jeg at INGEN løftet en finger for å hjelpe.

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits