Dette kjedet r i hvitt gull,og d står Oscar på arabisk. Si fra om%

29052008522.jpg
Dette kjedet r i hvitt gull,og d står Oscar på arabisk. Si fra om noen vil at jeg skal kjøpe med slike kjeder. Både hvitt og gult gull,med norsk eller hvilket språk du til. Mye billigere enn her hjemme:)

Søte kommentarer fra dere:

TFT

29.05.2008 kl.22:29

Oj, så spennendes at du og din lille familie bor der nede! Hva gjör du der på en dag til dag basis? Skriv litt mer om det da!

Gro Anita

29.05.2008 kl.23:13

Takk for hyggelig meld:)Vi bor der nede da Glenn, min samboer, jobber der nede...Dagen bedriver jeg sammen med min lille sønn, Oscar. Vi er enten på stranda og bader, er ute på de hundrevis av svære shopping senterne de har der nede. De har ikke gågater som i andre land,men masse massevis av kjempestore kjøpesentrer. Pga at det er veldig varmt der nede... Ellers er vi på ferier, passer på å dra til Østen osv siden vi på en måte allerede er halvveis.. Midtøsten er på en måte midt i alt, om du skjønner...Vi har hatt vanvittig mye besøk, og da går dagene fort... Vi er ofte ute og spiser. Da det er veldig billig å spise på 7 stjerners restauranter der:-) Me like!!!!!!Man lever et luksusliv der nede... Vi fyller ikke bensin selv, de har egne folk til å fylle bensin for deg. Man kan bestille hva det enn måtte være på døra... Alt fra Mc'Donalds til gull... ALT!!!Bare spør om det er noe mer du lurer på:-)

Frida

04.06.2008 kl.09:21

Det der smykke var kjempe fint:)

Gro Anita

04.06.2008 kl.09:35

Ja, ikke sant... Det er kjempefint... Skal ha et i mitt eget navn også, tenkte jeg:-)

Skriv en ny kommentar
Gro Anita

35, Nøtterøy

Jeg er verdens heldigste! Giftet meg 11.11.11 i Dubai med MANNEN I MITT LIV, har to flotte barn: Oscar 07 og Hermine Victoria 10, og vi bor i drømmehuset vårt. Jeg elsker jobben min som flyvertinne, elsker mine venninner, elsker interiør og shopping og ferier og kafeturer og middager. Denne bloggen kommer nok til å handle en del om familielivet, "THE WEDDING" og meg generelt... Er verdens lykkeligste:-) For spørsmål: groanita77@hotmail.com

Designet fungerer best i google crome,
firefox og opera. - Sumodesign
hits